Trinn Csilla

Alapító, tulajdonos

Csilla Pécsen született, de már közel 15 éve él Budapesten. Első tapasztalatait Pécsett a Lenau Reisennél, később a Carlson Wagonlit Travel utazási irodánál majd a Sky Europe céges értékesítési vezetőjeként szerezte, mely hozzásegítette, hogy a világ számos országába eljuthasson. Szenvedélyes utazóként fedezte fel a kultúrák sokszínűségét, formai világát, amely egyéniségére és ízlésére mély hatást gyakorolt. A rendezvényszervezés hobbija, a golfozáson keresztül talált rá, a kezdeti lelkesedésből mostanra örök szerelem bontakozott ki. Ezen a területén a dizájn iránt érzett vonzódását is maximálisan ki tudja élni.

Nyitott személyiségével, igazi multikulturális társasági emberként könnyedén teremt kapcsolatot bármilyen ország, nemzet képviselőjével. Partnerei főként professzionalizmusát és maximalizmusát értékelik nagyra, hiszen az első közös projekt után már számukra is nyilvánvaló, hogy Csillának legyen az bármilyen kisebb vagy nagyobb feladat ő minden helyzetből és lehetőségből az ezer százalékot szeretné és tudja is kihozni. Határozott egyénisége révén eléri céljait.

Számára az Ambiance egy életérzés. Fontos, hogy úgy szülessenek meg a minőségi és stílusos rendezvények, hogy közben örömteli pillanatokban legyen gazdag a szervezés komplex folyamata és maga az esemény is. Céges partnerei mellett saját kollégái is nagyra értékelik hozzáállását. Az életérzés jegyében egy barátokkal elköltött gourmet vacsora a világ bármely kulináris szentélyében az élet csúcspillanatát jelenti. Ha nem rendezvényeket szervezne, akkor biztosan indiai éttermet vezetne valahol a francia Alpokban.

 

Alapító, tulajdonos