Adorján Boglárka

event manager

Első rendezvényszervezési tapasztalatait  Németországban szerezte, ahol turisztikai marketing területen dolgozott 4 éven keresztül. Érdekes és egyben  nemes feladat volt egy külföldi országban közvetíteni  a magyar értékeket. A sokrétű  teendők között a leginkább kedveset a vásárok és különböző programok szervezési feladatai jelentették.

 

Visszatérve szülőhazájába örömmel vetette bele magát újra a rendezvényszervezés világába, jelen volt már az Ambiance első szárnypróbálgatásainál is.  Kreatív és színes egyéniség: az Ambiance életérzések hivatalos megfogalmazója, blogíró.   Szeret elképzelni és megvalósítani, elgondolni és megírni, kitalálni és megbeszélni, szervezni és rendezni.  Az újabb és egyre komolyabb kihívások jelentik számára a fejlődési lehetőségeket, melyekből leginkább a sok ötletet igénylő-  és a protokoll feladatok a kedvencei.

 

Az esetenként sok energiát felemésztő feladatokat szabadidejében jógával , zenével és kertészkedéssel kompenzálja, amellett, hogy született szervezőként, mint magánember is egyfolytában a következő "nagyszabású" rendezvény-és program ötletén agyal.

event manager